Μεγαλος διαγωνισμός με δώρο που δεν περιμενετε...έρχεται

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Διαγωνισμός Fitness στο Facebook με δώρο 50 μαγιώ

Κερδίστε:50 δωροεπιταγές αξίας 60€ από τα Notos Galleries, τις οποίες οι νικητές θα μπορούν να εξαργυρώσουν, επιλέγοντας το μαγιό της προτίμησής τους
Διοργάνωση από:Fitness
Προθεσμία για συμμετοχή:έως και την 30/06/2012
Για λεπτομέρειες και  να λάβετε μέρος επισκεφθείτεαυτή τη σελίδα
Αναλυτικοί όροι διαγωνισμού εδώ


Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. 
  • Προκειμένου να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να μεταβούν στο σχετικό tab με τίτλο «H Μεγάλη Πρόβα Bikini 2012 από τα Fitness» που έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες του διαγωνισμού στο διαδικτυακό τόπο. 
  • Μέσα από έναν ειδικά σχεδιασμένο μηχανισμό, οι συμμετέχοντες καλούνται να επιλέξουν μέσα από μια σειρά γυναικείων σωματότυπων, αυτόν που είναι πιο κοντά με βάση δικές τους αναλογίες. 
  • Αφού επιλέξουν το σώμα το οποίο πλησιάζει περισσότερο στο δικό τους, τότε μία γκαρνταρόμπα από διαφορετικά μαγιό θα εμφανίζεται δίπλα στον σωματότυπο που έχουν επιλέξει και στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να «δοκιμάσουν» απευθείας το μαγιό της επιλογής τους, κάνοντας κλικ πάνω του (κάνοντας κλικ πάνω στο μαγιό της προτίμησής τους, το τελευταίο θα εφαρμόζεται απευθείας πάνω στον σωματότυπό τους).
  •  Αφού οι συμμετέχοντες έχουν επιλέξει τον σωματότυπο και το μαγιό τους, μέσα από τον ίδιο μηχανισμό η διαδικασία θα ολοκληρώνεται με την προβολή της εικόνας της κάθε συμμετοχής, που θα απεικονίζει τον σωματότυπο μαζί το μαγιό που έχει επιλέξει κάθε συμμετέχων. 
  • Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν τα ελάχιστα προσωπικά τους δεδομένα (όνομα, επώνυμο, email, τηλέφωνο) στην αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής
  • Κάθε συμμετέχων (που εμφανίζεται δηλαδή με το ίδιο facebook id) μπορεί να συμμετάσχει με μία μοναδική συμμετοχή ανά ημέρα.
Create your own banner at mybannermaker.com!